fbpx

Στο ArMMAda 7 στην Σερβία ο Amiran Severnii από το Talos Fight Club στη Θεσσαλονίκη

Στο ArMMAda 7 στην Σερβία ο Amiran Severnii από το Talos Fight Club στη Θεσσαλονίκη

Στη Σερβία θα αγωνιστεί τον Φεβρουάριο ο αήττητος Amiran Severnii από το Talos Fight Club στη Θεσσαλονίκη, με ρεκόρ 5-0.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του στη διοργάνωση ArMMAda 7 έχει ήδη ξεκινήσει. Εκεί θα βρεθεί απέναντι από τον Σέρβο Jovan Leka με ρεκόρ 6-1 στο main event της βραδιάς, με το παιχνίδι να είναι για την hevayweight κατηγορία.

Η ομάδα των Δυναμικών Αθλημάτων του Apex Sports μίλησε με τον προπονητή του Αμιράν, Στέφανο Ελευθεριάδη σχετικά με τον αγώνα, την πρόοδο και τους στόχους του αθλητή που από τον περασμένο Σεπτέμβριο ανήκει με επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Talos αλλά και για την διοργάνωση ArMMAda που θα συμμετέχουν.

«Με την έναρξη της αθλητικής σεζόν τον Σεπτέμβριο, υπογράψαμε με τον Αμιράν. Ένα πολύ καλό συμβόλαιο με ομάδα μάνατζερ του εξωτερικού την Aspera. Ο Αμιράν σαν ο καλύτερος πλέον heavyweight στην Ελλάδα και με ένα πολύ καλό ρεκόρ 5-0 κατατάσσεται στους αναγνωρίσιμους αθλητές στην κατηγορία του. Το γεγονός ότι κέρδισε αθλητές όπως ο Holub τον έχουν ανεβάσει πολύ υψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Προγραμματίσαμε μια σειρά αγώνων με πρώτο στην Σερβία με τον συγκεκριμένο αθλητή που έχει ένα καλό ρεκόρ. Η νίκη για μας είναι μονόδρομος για να συνεχίσουμε την πορεία μας στις επόμενες δύο διοργανώσεις στην Ασία που συζητάμε. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Ο Αμιράν έχασε 27 κιλά και πλέον σωματικά ανήκουμε στην heavyweight, -120. Δουλεύουμε καθημερινά και έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους».

Jovan Leka – Amiran Severnii

«Η Armmada είναι μια ταχεία αναπτυσσόμενη διοργάνωση με επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ. Διαθέτουν υψηλό μπάτζετ πληρωμής αθλητών και προσπαθούν να βρουν αθλητές υψηλού επιπέδου. Έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ αθλητών με απήχηση, αναγνωρισιμότητα και καλά ρεκόρ. Ένας από αυτούς τους αθλητές είναι κ ο αντίπαλος μας, με ρεκόρ 6-1. Νέος, ανερχόμενος και τοπικός σταρ».

ArMMAda 7

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό συγκρότημα Μοστόνγκα, στην πόλη Σόμπορ στη Σερβία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες