fbpx

Πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του Allstars Fight Night για τον Μπερνάρντο Σοπάι στις 9 Μαρτίου

Πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του Allstars Fight Night για τον Μπερνάρντο Σοπάι στις 9 Μαρτίου

Τη ζώνη του Allstars Fight Night στην Bantamweight κατηγορία που κατέκτησε στα τέλη Δεκέμβρη, καλείτε να υπερασπιστεί ο Μπερνάρντο Σοπάι.

Ο Αλβανός MMAer θα αγωνιστεί το Σάββατο 9 Μαρτίου με αντίπαλο τον Βραζιλιάνο Luiz “Arahna” Silva, κάτοχο μαύρης ζώνης στο Jiu Jitsu. Αυτό δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον για τον αγώνα μιας αμφότεροι οι αθλητές έχουν εξαιρετικές ικανότητες στο έδαφος.

Ο Silva έχει να αγωνιστεί από τις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους όπου και κέρδισε τον Βολιβιανό Ronald Bolivar. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ του βρίσκεται στο 6-4-0 με την πλειοψηφία των νικών του να προέρχονται με TKO ή submission. Αυτό φυσικά είναι κάτι που ισχύει και για τον Σοπάι (11-2-0) οπότε εκείνη τη μέρα θα δούμε πραγματικά έναν πολύ δυνατό και θεαματικό αγώνα. Αν αναλογιστούμε ότι στη μέση παίζεται και ο τίτλος της διοργάνωσης στην Bantamweight κατηγορία, τότε ετοιμαστείτε για έναν αγώνα “πόλεμο”.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ίδια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Allstars Training Center στην πρωτεύουσα της Σουηδίας Στοκχόλμη, θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Πιλίδης στον δεύτερο αγώνα του στο MMA, με αντίπαλο τον Σουηδό Benjamin Gonzales.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες