fbpx

Νικήτρια και στην Ιταλία η Ρογκάσκα

Νικήτρια και στην Ιταλία η Ρογκάσκα

Φοβερή για ακόμα μια φορά ήταν η Βεσέλα Ρογκάσκα στον χθεσινό αγώνα που έδωσε στη διοργάνωση The Arena Undisputed Fighting στην Ιταλία.

Η αθλήτρια του Παύλου Καπώνη από το Diamond Camp συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας της Ιταλίδας πρωταθλήτριας Carlotta Dama με ομόφωνη απόφαση, σε αγώνα Muaythai στα 52kg.

Η Ρογκάσκα μετά την επιστροφή της στην ενεργό δράση τον Μάρτιο του 2023 παραμένει αήττητη με χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Muaythai 2023, νίκη με TKO στην Τουρκία, νίκη με KO στην Ελβετία και ξεκάθαρη νίκη με απόφαση χθες στην Ιταλία.

Η καταπληκτική φόρμα η οποία βρίσκεται συνεχίστηκε για ακόμα ένα βράδυ ενώ σειρά τώρα έχει η διοργάνωση Boss Art Championship στην Ελβετία όπου θα αγωνιστεί σε τουρνουά 4 μαχητριών στα 50kg, το Σάββατο 27 Απριλίου.

Εκεί, στον πρώτο ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια της WAKO, Klára Strnadová από την ομάδα TKBC Prague ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν η Ελβετίδα δις χρυσή πρωταθλήτρια της WBC το 2023 και 2024 Aline Seiberth από την ομάδα WBC Hall και η Γερμανίδα Malaika Hodapp από την ομάδα MTSB Fightsports που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Amazing Muaythai Festival στο στάδιο Lumpinee στην Ταϊλάνδη.

Η Ρογκάσκα δείχνει ασταμάτητη και όντας σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση στοχεύει στην κατάκτηση της τετράδας συνεχίζοντας με νίκες και φοβερές εμφανίσεις.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι