fbpx

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΓΟ με τον Γιώργο Μαυρωτά

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΓΟ με τον Γιώργο Μαυρωτά

Αντιπροσωπεία της ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να συζητήσουν για σημαντικά θέματα, στα οποία δρομολογήθηκαν λύσεις.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των διοικούντων της ΕΓΟ, στο πλαίσιο της διαρκούς επιθυμίας για ουσιαστική επικοινωνία και για διάλογο με όλους τους θεσμικούς και συνεργαζόμενους φορείς.

Στο γραφείο του κ. Μαυρωτά βρέθηκαν, ο Πρόεδρος της ΕΓΟ Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πανταζής, το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής Ελένη Μιχοπούλου, καθώς και ο προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΓΟ Αργύρης Ρηγόπουλος.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού άκουσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των στελεχών της Ομοσπονδίας και έδωσε απαντήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του συστήματος αξιολόγησης “Χίλων” τόσο για το 2021 όσο και για το 2022, με τις προοπτικές μετεγκατάστασης των Εθνικών ομάδων από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, καθώς και με την επίλυση θεμάτων σχετικών με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ.

Τα σωματεία-μέλη της ΕΓΟ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα παραπάνω ζητήματα κατά τη διάρκεια της προσεχούς Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική