fbpx

Σεϊρεκίδης: «Συνεχίζουμε βήμα-βήμα προς τα πάνω»

Στέλιος Σεϊρεκίδης

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας με 32-26, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ ανδρών, μίλησαν οι Στέλιος Σεϊρεκίδης και Λευτέρης Παπάζογλου.

«Είναι πολύ σημαντικό που προκριθήκαμε στο Final-4, είναι ένα βήμα παραπάνω. Το θέλαμε να είμαστε εκεί, και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε όταν θα διεξαχθεί. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε καλές επιλογές και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, κάτι το οποίο φαίνεται από το σκορ. Ήμασταν πολύ σταθεροί, πήραμε μπάλες και βγάλαμε εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως ρίξαμε τον ρυθμό μας, ίσως τα παιδιά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, είχαμε χαλαρώσει, και κοντέψαμε να παλεύουμε με το κακό πρόσωπο του εαυτού μας. Τέλος καλό, όλα καλά, συνεχίζουμε, βήμα-βήμα, προς τα πάνω», είπε αρχικά ο Σεϊρεκίδης.

Με τη σειρά του ο Λευτέρης Παπάζογλου, τόνισε: «Σήμερα στο παιχνίδι μόνος στόχος ήταν η νίκη. Μπήκαμε πολύ σοβαροί από το πρώτο λεπτό και καταφέραμε να προηγούμαστε σχετικά εύκολα με εννέα γκολ στο ημίχρονο, παίζοντας καλή άμυνα και βάζοντας εύκολα γκολ στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο θα πω ότι χαλαρώσαμε λίγο, δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, ο αντίπαλος μείωσε, αλλά αυτό δεν μας πτόησε και πήραμε την πρόκριση στο Final-4. 

Ξεκάθαρα πάμε στο Final-4 για να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αφού αν δεν προκριθείς από τον ημιτελικό, δεν παίζεις στον τελικό. Στόχος είναι να πάμε να χτυπήσουμε όσο μπορούμε, και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Βήμα-βήμα, θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στον ημιτελικό, και μετά θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ