fbpx

Πλησιάζει ο Μπάμπιτς στον Ολυμπιακό

Κοντά στον Μπάπιτς ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Κροάτη τεχνικό, Ζέλικο Μπάμπιτς, είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι “ερυθρόλευκοι” έλυσαν τη συνεργασία τους σήμερα με τον Νίκο Γραμματικό, και κοιτάζουν να καλύψουν άμεσα το κενό με άμεσο αντικαταστάτη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών, τα έχουν βρει σε όλα, και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα ο νέος προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Μπάμπιτς έχει πλούσιο βιογραφικό στο χάντμπολ. Κρέμασε τα παπούτσια το 2007 για να ασχοληθεί με την προπονητική. Από το 2010 έως το 2013 βρέθηκε στο επιτελείο της εθνικής ομάδας της Κροατίας, για να ακολουθήσει μια διετία στη Λευκορωσία και την Μπρεστ με την οποία κατέκτησε και τις δύο σεζόν πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επέστρεψε στην Κροατία όπου ανέλαβε την εθνική ομάδα με την οποία πήρε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς. Ακολούθησε η θητεία του στη Σλοβενία, και από το 2020 έως και το 2022 κάθισε στον πάγκο της Πέλιστερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ