fbpx

Δούκας: “Έδεσε” τον Δικαιούλια και για την επόμενη σεζόν

Δούκας: “Έδεσε” τον Δικαιούλια και για την επόμενη σεζόν

Ο Νίκος Δικαιούλιας θα είναι παίκτης του Δούκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη Διοίκηση του Συλλόγου να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας.

Αναλυτικά: «Το τμήμα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Δικαιούλια (2003, 1.90μ).

Λίγο πριν ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νέων (20 Ιουνίου – 2 Ιουλίου), ο διεθνής αθλητής συμφώνησε να παραμείνει στο… σπίτι του!

Γεννημένος… Δούκας, ο Νίκος Δικαιούλιας προέρχεται ουσιαστικά από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, με ένα μικρό διάλειμμα όπου είχε ενταχθεί στην ΑΕΚ. Πέρυσι όμως επέστρεψε στην ομάδα της «καρδιάς» του αποφασισμένος να ζήσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές βάζοντας τον αγωνιστικό του πήχη ψηλά. Μπορεί ένας τραυματισμός να τον ταλαιπώρησε για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια της σεζόν (2022-2023) ωστόσο ο 20χρονος πίβοτ γύρισε στα τερέν ακόμα πιο δυνατός και με τις εμφανίσεις του τόσο στη Handball Premier όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος εξασφάλισε και τη θέση του στην Εθνική Νέων, για την κορυφαία διοργάνωση.

Ο ίδιος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δούκα δήλωσε: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρόνια στην οικογένεια του Δούκα. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δεμένη την επόμενη σεζόν και θα έχει μια πολύ θετική παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπέλλο Ελλάδος».

Ο Νίκος Δικαιούλιας έχει ζήσει πολύ όμορφες στιγμές μέσα στο Δαΐς και ανυπομονεί η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα: «Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει πολύ η έδρα μας, το Δαΐς. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να αγωνιστώ στο γήπεδο μας όπως έκανα από μικρό παιδί. Οι αναμνήσεις που έχω είναι πολύ όμορφες και είμαι έτοιμος να ζήσω ακόμα καλύτερες στιγμές. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Νίκο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν με υγεία και νίκες!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ