fbpx

Περιφερειακό Αθηνών όπτιμιστ: Πρόσω για πρωτιά ο Παναγόπουλος

Περιφερειακό Αθηνών όπτιμιστ: Πρόσω για πρωτιά ο Παναγόπουλος

Στην θέση του στην κορυφή επανήλθε ο Ιάσων Παναγόπουλος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών όπτιμιστ 2024, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο ιστιοπλόος του ΝΟ Καλαμακίου μετά την κακή 4η κούρσα χθες, έφερε σήμερα τέσσερις πρωτίες σε ισάριθμες ιστιοδρομίες. Με 10 βαθμούς ποινής ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι είναι το απόλυτο φαβορί στον αγώνα.

Ακολουθεί στην 2η θέση ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης. Ο αθλητής του ΙΟΠ αναρριχήθηκε εκεί με 2ες και 3ες θέσεις της σημερινές κούρσες και έφτασε συνολικά τους 26 βαθμούς ποινής. Στην 3η θέση είναι ο Ανδρέας Ψωμιάδης του ΝΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας με 39 βαθμούς ποινής.

Στα κορίτσια προηγείται σταθερά η Άννα Μαρία Μακρή του ΝΟ Καλαμακίου με 27 βαθμούς. Δεύτερη είναι η Ελένη Γαλαζούλα του ΝΟ Παλαιού Φαλήρου με 54 β. και 3η η Μαρία Πέππα του ΙΟΠ με 71 βαθμούς.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή. Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα μετέχουν 171 αγόρια και κορίτσια από 15 ομίλους μοιρασμένα σε γκρουπ. Από τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες στα όπτιμιστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Εθνικές Ομάδες