fbpx

Περιφερειακό Αθηνών όπτιμιστ: Παναγόπουλος και Μακρή οι νικητές

Περιφερειακό Αθηνών όπτιμιστ: Παναγόπουλος και Μακρή οι νικητές

Ο Iάσων Παναγόπουλος είναι τελικός νικητής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών όπτιμιστ του 2024 που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου τερμάτισε στην 3η θέση στη μοναδική κούρσα της τελευταίας ημέρας και συνολικά μετρά 10 βαθμούς ποινής. Πίσω από τον πρωταθλητή Ευρώπης, στην 2η θέση βρίσκεται ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με 21 βαθμούς.

Την τελευταία στιγμή ο Άγης Χρήστος Αγγελόπουλος του ΙΟ Πειραιώς «έκλεψε» την 3η θέση τερματίζοντας επίσης 3ος στο δικό του group και μετράς συνολικά 33 βαθμούς.

Την εξάδα συμπληρώνουν ο Ορέστης Σιδηρόπουλος του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας ο Ανδρέας Ψωμιάδης ΝΟΤΚ και ο Γιώργος Μπουγιούρης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση διατήρησε μέχρι το τέλος η Άννα Μαρία Μακρή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου με 27 βαθμούς και δεύτερη βρίσκεται σταθερά η Ελένη Γαλαζούλα του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου με 40 βαθμούς. Τερματίζοντας δεύτερη σήμερα η Δέσποινα Βαρσάκη του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας πήρε την την 3η θέση. Την εξάδα συμπληρώνει η Ελένη Τριάντη του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, η Μαρία Χριστίνα Ζωγράφου και η Μαρία Πέππα του ΙΟ Πειραιώς.

Οι αγώνες έγιναν στο «Athens International Sailing Center» με συμμετοχή 171 αγοριών και κοριτσιών από 15 ομίλους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Εθνικές Ομάδες