fbpx

Ο Τσορτανίδης προηγείται στο κριτήριο εθνικών ομάδων iQFOiL

Ο Τσορτανίδης προηγείται στο κριτήριο εθνικών ομάδων iQFOiL

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 2η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας της ολυμπιακής κλάσης iQFOiL και της εθνικής εφήβων-νεανίδων U19.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στους άνδρες έχει πάρει ηδη προβάδισμα μετά τις 4 πρώτες κούρσες με 3 βαθμούς. Ο ιστιοπλόος του ΝΟ Άνδρου τερμάτισε στην 1η, 3, 1η και 1η θέση. Στην 2η θέση με 7 βαθμούς είναι ο Βύρων Κοκκαλάνης (2,2,1,2).

Στις γυναίκες, προηγείται η Δανάη Ποντίφηξ με 9 βαθμούς καθώς στην κοινή κούρσα με την κατηγορία U19 ετών τερμάτισε 2η και στις 4 κούρσες. Η Κατερίνα Δίβαρη είναι 2η με 15 βαθμούς (3,4,3,3).

Ο Πέτρος Κονταρίνης με 4 άσσους σε ισάριθμες κούρσες είναι πρώτος στην γενική U19 ετών με 2ο τον Παναγιώτη Ιωάννου.    

Τον αγώνα διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 αθλητές και αθλήτριες από 6 ομίλους. με κύριους μονομάχους τους Βύρων Κοκκαλάνη και Λεωνίδα Τσορτανίδη, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά με πρωταρχικό στόχο την πρόκριση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Οι ιστιοδρομίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Εθνικές Ομάδες