fbpx

Αναπτυξιακά, Βόλος: Περισσότερα από 200 παιδιά στην πρεμιέρα

Αναπτυξιακά, Βόλος: Περισσότερα από 200 παιδιά στην πρεμιέρα

Η Αγριά Βόλου φιλοξενεί το διήμερο 22-23/10 το εναρκτήριο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για την περίοδο 2022-2023.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς με συμμετοχή 206 παιδιών από 41 σωματεία. Το ανοιχτό πρωτάθλημα διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Κένταυρος Βόλου και υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Βόλου. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών αφήνει ικανοποιημένη την ομοσπονδία και όλους του φίλους του αθλήματος που μαρτυρά πως το πινγκ πονγκ είναι σε σωστά μονοπάτια για το μέλλον.

Το φετινό καλεντάρι περιλαμβάνει 6 αναπτυξιακά πρωταθλήματα με την αυλαία να πέφτει με τον Μεγάλο τελικό. Τα ηλικιακά όρια έχουν μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλες χρονιές μετά την εναρμόνιση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α με τα διεθνή δεδομένα. Έφηβοι και νεάνιδες είναι πλέον μέχρι 19 ετών (από 18), οι παμπαίδες-παγκορασίδες έως 13 και οι μίνι παμπαίδες-μίνι παγκορασίδες έως 11.

Παρόντες στη Θεσσαλία θα είναι και αρκετά “δυνατά” ονόματα από μικρότερες ηλικίες. Φαβορί ανά κατηγορία που δίνουν το “παρών” είναι ο Στάθης Μανωλόπουλος και ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ στους εφήβους, η Στέλλα Τζαρίδου και η Δέσποινα Άμπα στις νεάνιδες, ο Γιώργος Κοσμάς και ο Γιάννη Κούτρα στους παίδες, ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης και ο Αναστάσιος Φουσέκης στους παμπαίδες, η Αθανασία Γκόγκα και η Ελπίδα Τασιού στις παγκορασίδες, η Μαύρα Κοντοπούλου και η Βασιλική Μπουλά στις κορασίδες, ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης και ο Μάριος Σερίδης στους μίνι παμπαίδες και η Μαρκέλλα-Ιωάννα Σγούτα και η Ευαγγελία-Φωτεινή Γκερλεκτσή στις μίνι παγκορασίδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ