fbpx

Παναθηναϊκός: Διέκοψε τη συνεργασία του με τον Αντωνιάδη

Παναθηναϊκός: Διέκοψε τη συνεργασία του με τον Αντωνιάδη

Ξαφνικά διέκοψε τη συνεργασία του με τον Νίκο Αντωνιάδη ο Παναθηναϊκός ΑΟ στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η πορεία του δευτεραθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο 4ος παίκτης της ομάδας ήταν σταθερά σε όλες τις αποστολές, μάλιστα πριν από 10 μέρες αγωνίστηκε κανονικά για την Α1 εθνική κατηγορία στη Βέροια.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ωστόσο, ανακοίνωσε σήμερα 06/02 ότι δεν θα συμπορευτούν άλλο μαζί, χωρίς ν’ αναφέρει κάποιο λόγο…

Είναι βεβαίως, θέμα, που πέραν του ότι αφορά βασικό αθλητή κορυφαίας ομάδας, συνιστά και μία ασυνήθιστη κατάσταση στην επιτραπέζια αντισφαίριση (δηλαδή διακοπή συνεργασίας σε τέτοιο χρονικό σημείο), γι’ αυτό το Apexsports.gr επικοινώνησε με την πλευρά του «χρυσού» Βαλκανιονίκη του ομαδικού ανδρών και ρώτησε σχετικά.

Ο Αντωνιάδης υποστήριξε ότι έχει σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, πως ενημέρωσε το σωματείο ότι δεν μπορεί να το βοηθήσει άλλο στη σεζόν κι έκρινε ότι ήταν προτιμότερο να μη συνεχίσει στην ομάδα. Ο δύο φορές 3ος στο απλό ανδρών του Πανελληνίου πρωταθλήματος (αριστερά στη φωτό από τη Βέροια με τους συμπαίκτες του Κωνσταντινόπουλο και Αγγελάκη) ήταν στους “πράσινους” από το καλοκαίρι του 2022.       

Ο Παναθηναϊκός αναφέρει στη μεσημεριανή του ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή της ομάδας πινγκ πονγκ Νίκο Αντωνιάδη.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί  ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Αντωνιάδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ