fbpx

Αναχωρεί για Κύπρο η Εθνική ενόψει του διεθνούς τουρνουά στη μνήμη του Χρήστου Χριστοδουλάτου

Αναχωρεί για Κύπρο η Εθνική ενόψει του διεθνούς τουρνουά στη μνήμη του Χρήστου Χριστοδουλάτου

Το φετινό διεθνές τουρνουά της για τις νεαρές ηλικίες θα το αφιερώσει στη μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Χρήστου Χριστοδουλάτου, ο οποίος σταθερά συνέδραμε στην προσπάθεια της Κύπρου για ανάπτυξη του αθλήματος παλιά ως διακεκριμένος αθλητής κι αργότερα ως κορυφαίος διοικητικός παράγοντας.

Με επιστολή της στην ΕΦΟΕπΑ η ΠΟΕΠΑ ενημέρωσε ότι κάνει αυτή την κίνηση στο τουρνουά με προσκλήσεις, που διεξάγει το τριήμερο (16-18/12) στη Λευκωσία με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, ενώ σημείωσε ότι την επόμενη χρονιά, σε εκδηλώσεις εορτασμού για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της ΠΟΕΠΑ, θα απονείμει ειδική τιμητική βράβευση για την προσφορά αυτού του εμβληματικού προσώπου του αθλήματος στην κυπριακή επιτραπέζια αντισφαίριση προσκαλώντας και μέλη της οικογένειάς του.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (15/12) αναχωρεί η ελληνική αποστολή για το καθιερωμένο τουρνουά, που φέτος αφορά σε αθλητές και αθλήτριες μέχρι 21 ετών. Μεταβαίνει στη μαρτυρική Μεγαλόνησο με τον 20άχρονο Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη του ΑΟ Ταταύλα, τον 17χρονο Αλέξανδρο Μαδέση της ΑΕΚ, τη 15άχρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή της ΑΕΚ και τη 16άχρονη Στέλλα Τζαρίδου της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνος για την τεχνική καθοδήγηση είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής.

Οι αγώνες περιλαμβάνουν το ομαδικό, το απλό και το διπλό για άνδρες και γυναίκες έως 21 ετών και σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΟΕΠΑ εκτός από τη διοργανώτρια χώρα και την Ελλάδα θα μετάσχουν η Ρουμανία και το Λίβανο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ