fbpx

Δημήτρης Νικολαΐδης: «Nα γράψουμε ιστορία για τον ΝΟ Βουλιαγμένης»

Δημήτρης Νικολαΐδης: «Nα γράψουμε ιστορία για τον ΝΟ Βουλιαγμένης»

Με μία επιβλητική εμφάνιση, ο ΝO Βουλιαγμένης πήρε σπουδαία νίκη με 17-11, μέσα στη Γαλλία επί της Νουαζί Λε Σεκ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ (Γ’ προκριματικό γύρο) του Champions League πόλο Ανδρών. Έτσι έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους Ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από πολλά χρόνια, καθώς η ρεβάνς είναι στην έδρα του ΝΟΒ το προσεχές Σάββατο (5/11).

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, ο Δημήτρης Νικολαϊδης, τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο πρώτο αγώνα:

«Από προχθές τραβήξαμε μια ταλαιπωρία γιατί η φιλοξενία της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά δεν το αφήσαμε να μας επηρεάσει καθόλου. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά στον αγώνα, ακολουθώντας τα βήματα που έπρεπε σύμφωνα με τις εντολές του προπονητή μας και παίζοντας ο ένας για τον άλλον.

Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι όλη την εβδομάδα, δουλεύαμε στα αμυντικά και στα επιθετικά μας καθήκοντα και με αυτά τα κριτήρια χτίσαμε μια σημαντική διαφορά και είμαστε με το ένα πόδι στην πρόκριση. Τώρα έχουμε τον επαναληπτικό το Σάββατο, θα τον αντιμετωπίσουμε χωρίς έπαρση σαν να είναι η διαφορά των γκολ 0-0 και θα προσπαθήσουμε πάλι ο ένας για τον άλλον να γράψουμε ιστορία για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με την πρόκριση στη φάση των ομίλων μετά από πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο