fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Η Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον δρόμο της Ελλάδας στα προημιτελικά

Παγκόσμιο Α/Γ: Η Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον δρόμο της Ελλάδας στα προημιτελικά

Τον επόμενο αντίπαλό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα έμαθε το βράδυ της Κυριακής (11/2) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, η οποία θα βρει στον δρόμο της την Ιταλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην «Aspire Dome», οι Ιταλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καταβάλοντας την αντίσταση των εξαιρετικά ανταγωνιστικών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με 13-12. Με τους Αμερικανούς να αγωνίζονται χωρίς τον τιμωρημένο, Μπεν Χάλοκ, καθώς ο θηριώδης φουνταριστός είχε αποβληθεί χωρίς αντικατάσταση στην αναμέτρηση ΗΠΑ – Σερβία και έκτισε την ποινή του στο εν λόγω παιχνίδι. Παράλληλα, η Ιταλία, με την πρόκρισή της στην 8άδα κέρδισε και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Βάζοντας πλώρη για μια νέα επιτυχία, οι Ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του Θοδωρή Βλάχου θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στη Ντόχα κόντρα στη «Σετεμπέλο» την Τρίτη (13/2) στις 16:30 ώρα Ελλάδος.

Την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα ΗΠΑ – Ιταλία, η Εθνική μας ομάδα Ανδρών είχε προπόνηση στην πισίνα προθέσμανσης, ακριβώς δίπλα από την κεντρική πισίνα και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και οι παίκτες παρακολουθούσαν την εξέλιξη της αναμέτρησης με αγωνία, ενώ τον αγώνα ΗΠΑ – Ιταλία παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και μέλος του μπιρό της World Aquatics Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο