fbpx

Πλήγμα για Ολυμπιακό: Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Νικολαΐδης

Πλήγμα για Ολυμπιακό: Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Νικολαΐδης

Σοβαρό πλήγμα για τον Ολυμπιακό εν όψει του τελευταίου μέρους των εγχώριων διοργανώσεων, αλλά και του Champions League. Ο Δημήτρης Νικολαΐδης τίθεται νοκ άουτ και ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Χρβόγε Κόλιανιν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο διεθνής φουνταριστός υποβλήθηκε σε χειρουργική, επέμβαση μετά τον σοβαρό -απ’ ό,τι αποδείχθηκε- τραυματισμό που αποκόμισε στον δεξιό αντίχειρα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα με την Εθνική ομάδα.

Ο Νικολαΐδης θα απουσιάσει από τα σημαντικά παιχνίδια των ερυθρολεύκων για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, από το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και για τα προημιτελικά του LEN Champions League. Υπάρχει πιθανότητα να προλάβει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προημιτελικών, ενώ θα είναι ετοιμοπόλεμος στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εφόσον ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει την πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

«Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Παρασκευή (23/2), ο Δημήτρης Νικολαΐδης. Ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά από σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση ωλένιου συνδέσμου στον δεξί αντίχειρα, από τον ιατρό μας, κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Δημήτρη Νικολαΐδη για διάστημα περίπου δυόμισι με τρεις μήνες, στο σημαντικότερο διάστημα, δηλαδή, της σεζόν! Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, σε ένα κομβικό χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνίζονται ξανά μόλις με έναν φουνταριστό και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή έλλειψη στην νευραλγική θέση των φουνταριστών. Ο διεθνής φουνταριστός θα προλάβει το Final-4 του Champions League, εφόσον ο Ολυμπιακός δώσει το «παρών», όπως κάθε χρόνο, ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμος και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προημιτελικών.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη. «Σιδερένιος», γρήγορα κοντά μας!».

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο