fbpx

Απόλλων Σμύρνης: Στην προπόνηση της ελαφράς ταξιαρχίας για ευχές ο Γιώργος Αφρουδάκης

Απόλλων Σμύρνης: Στην προπόνηση της ελαφράς ταξιαρχίας για ευχές ο Γιώργος Αφρουδάκης

Την άδειά τους για τα Χριστούγεννα απολαμβάνουν από την Παρασκευή (23/12) οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τις ολιγοήμερες διακοπές, έδωσε το «παρών» στο Σεράφειο κολυμβητήριο ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο φύσει και θέσει ηγέτης της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαχίας» (και Ά Αντιπρόεδρος ΚΟΕ), που συνοδευόταν από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του τμήματος, τον Τιμ Μάνατζερ Σπύρο Μίντζη, τον έφορο Γιώργο Αγγελάκη και τον υπεύθυνο αυτού Θοδωρή Μπερδέ.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης (στη φωτό μαζί με τον Σπύρο Μίντζη), αφού ανακοίνωσε στους παίκτες μία… έκπληξη που τους χαροποίησε, τους ευχήθηκε καλές γιορτές κι έδωσε στον καθένα, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη που επίσης ευχήθηκαν, ως δώρο για το καλό, το πιο χριστουγεννιάτικο γλυκό! Το κλασικό ιταλικό πανετόνε!

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο με τον Γιώργο Αφρουδάκη να ανανεώνει το «ραντεβού» του με την ανδρική ομάδα για τις αρχές του νέου χρόνου, όταν και θα μιλήσει ξανά στους αθλητές εν όψει των κρίσιμων υποχρεώσεων του Απόλλωνα τον Ιανουάριο σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο