fbpx

Ξενάκη – Διαμαντοπούλου: «Τους θέλουμε όλους τους τίτλους και φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Ξενάκη – Διαμαντοπούλου: «Τους θέλουμε όλους τους τίτλους και φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Πάτρα, αποστολή

Η πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, Έλενα Ξενάκη, μίλησε μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε η παίκτρια των «ερυθρόλευκων»:

«Η δύσκολη αρχή που κάναμε στο ματς δικαιολογείται λόγω του άγχους που υπάρχει πάντα στον τελικό. Όμως, τα καταφέραμε. Ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει γι αυτή τη χρονιά, το Κύπελλο Ελλάδας, το κατακτήσαμε. Για μας τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η περίοδος, τώρα ξεκινούν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Και νομίζω ότι αυτό ήταν μια καλή αρχή ώστε να πάρουμε μια καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που ψηφίστηκα για άλλη μια φορά MVP. Σίγουρα είναι δουλειά ολόκληρης της ομάδας, αλλά είναι πολύ τιμητικό για μένα και μου δίνει ώθηση για να συνεχίσω».

Η γκολκίπερ του Ολυμπιακού Χρυσή Διαμαντοπούλου, που αναδείχθηκε καλύτερη τερματοφύλακας του Final-4, είπε: «Νομίζω ότι το παιχνίδι κύλησε καλά, παρά το γεγονός ότι στην αρχή δυσκολευτήκαμε. Μεγάλο μας όπλο είναι η άμυνα, όπου ήμασταν άριστες, αποτρέψαμε πολά γκολ και νομίζω ότι είχαμε πολύ καλό ρυθμό γενικά. Ήμασταν πολύ δυναμικές και στην επίθεση. Στόχος μας είναι να τα πάρουμε όλα και φέτος. Αυτή η νίκη και η κατάκτηση του τροπαίου μας δίνει δύναμη και ψυχολογική ώθηση εν όψει και του ευρωπαϊκού μας αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ (προημιτελικά) με την ισπανική Ματαρό. Είμαι ευχαριστημένη και για τον προσωπικό μου τίτλο της καλύτερης τερματοφύλακα, είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά η δουλειά είναι ομαδική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο