fbpx

Champions League: Καθοριστικοί αγώνες για Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης

Champions League: Καθοριστικοί αγώνες για Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης

Εβδομάδα LEN Champions League είναι και η τρέχουσα, με τους δύο Έλληνες εκπροσώπους να δίνουν κρίσιμες αναμετρήσεις στη φάση των Ομίλων

Αμφότεροι, Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης, αγωνίζονται απόψε, Τρίτη (7/2) για την 7η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και συγκεκριμένα για τον Α’ Όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά παίζουν εντός έδρας και οι οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του Λαιμού εκτός, με βατούς αντιπάλους.

Η ομάδα του Ίγκορ Μιλάνοβιτς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχεται με ανεβασμένη ψυχολογία την πληγωμένη σερβική Ραντνίτσκι, η οποία είδε τον Μάρκο Ραντούλοβιτς να αποχωρεί κακήν κακώς για τη Νόβι Μπέογκραντ, παρότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν και τον Νεμάνια Βίτσο, γνωστό από το επιτυχημένο πέρασμα του από τη Βουλιαγμένη, να επιστρέφει στην ιδιαίτερη παρτίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Παράλληλα, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ο Νίκολα Λούκιτς, παρότι θα αγωνίζεται για τη Ραντνίτσκι έως το τέλος της σεζόν, έχει ήδη συμφωνήσει με τη Νόβι Μπέογκραντ για του χρόνου. Οι Σέρβοι, με τον Ούρος Στεβάνοβιτς στον πάγκο είναι μια διαφορετική ομάδα πια, συνεχίζουν να διαθέτουν ποιότητα, όμως ο προσεκτικός Ολυμπιακός είναι το φαβορί στις 17:30, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και με νίκη θα μπορεί βλέπει από πολύ πιο κοντά και με πλεονεκτική θέση κατάταξης το Final-8.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δοκιμάζεται στο Ανόβερο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, την πιο αλλοπρόσαλλη των τελευταίων ετών στη διοργάνωση, εκεί όπου αγωνίζεται ο παλιός γνώριμος του ΝΟΒ, Λούκα Λόζινα, όπως και ο Άντριγια Μπάσιτς. Η γερμανική ομάδα έχει ιδιαιτερότητες, διότι δεν έχει ποτέ ξεκάθαρο στόχο. Διαθέτει ποιοτικές μονάδες και είναι ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 ώρα Ελλάδας και με θετικό αποτέλεσμα ο ΝΟΒ διατηρεί ζωντανό το όνειρο πρόκρισης στο Final-8.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Γκρουπ Α’ του Champions League:

17:30 Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι

19:00 Ντιναμό – Προ Ρέκο

20:00 Ανόβερο – ΝΟ Βουλιαγμένης

20:00 Γιαντράν Σπλιτ – Μπαρτσελονέτα

Βαθμολογία: Προ Ρέκο 15, Ολυμπιακός 15, Μπαρτσελονέτα 15, Ραντνίτσκι 8, Βουλιαγμένη 7, Γιαντράν Σπλιτ 7, Ανόβερο 3, Ντιναμό 0.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο