fbpx

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Δώσαμε τα πάντα, αλλά…»

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Δώσαμε τα πάντα,  αλλά…»

Ο κάτοχος του κορυφαίου ευρωπαϊκού τίτλου τα δύο προηγούμενα χρόνια Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στο φετινό Final-4 του LEN Women’s Champions League, δεχόμενος τον αποκλεισμό από τη Ματαρό, με δύο ήττες στα προημιτελικά.

Και ο προπονητής των ερυθρολεύκων Αλεξάνταρ Τσίριτς μίλησε για τη ρεβάνς και την ήττα με 15-12 στην Ισπανία για το τι δεν πήγε καλά, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία, δίχως να ψάχνει δικαιολογίες. Απέδωσε, μάλιστα, τα εύσημα στα κορίτσια του λέγοντας ότι έπαιξαν με καρδιά και έδωσαν τα πάντα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στις πρώτες δύο περιόδους, το παιχνίδι ήταν σε ισορροπία. Ήμασταν μέσα στο αποτέλεσμα, το… είχαμε το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν είχαμε απαντήσεις στις αντεπιθέσεις της Ματαρό. Είχαμε πολλές αποβολές, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι επιλογές μας από τον πάγκο. Δώσαμε ό,τι είχαμε. Κάναμε λάθη, τα οποία είχαμε συζητήσει πριν το ματς και δεχθήκαμε γκολ από εκεί που περιμέναμε ότι θα προσπαθήσει η Ματαρό να σκοράρει. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, έπαιξαν με θέληση και καρδιά και έδωσαν τα πάντα. Νομίζω, ότι χάσαμε την ευκαιρία μας στο πρώτο παιχνίδι, στον Πειραιά».

Η διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού Έλενα Ξενάκη είπε από την πλευρά της:

«Δυστυχώς, ο βασικός μας στόχος για τη φετινή χρόνια κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του. Το παιχνίδι για εμάς ξεκίνησε καλά, παρόλα αυτά χάσαμε βασικές μας παίκτριες από την αρχή, παλέψαμε μέχρι τέλους, όμως. Και αυτό κρατάμε. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο