fbpx

Μαργαρίτα Μπιτσάκου: «Έτοιμες για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν» 

Μαργαρίτα Μπιτσάκου: «Έτοιμες για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν» 

Επιστροφή στη δράση για τη γυναικεία ομάδα του Αλίμου, η οποία ρίχνεται εκ νέου στη «μάχη» της κανονικής περιόδου της Α1 Γυναικών, φιλοξενώντας την Τετάρτη τον ΝΟ Ρεθύμνου (Δημοτικό Αλίμου – 18:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της διακοπής που υπήρξε για τις υποχρεώσεις της Εθνικής γυναικών και κόντρα στις Κρητικές έχει αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά Πλέι Οφ, στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στην Α1 κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή, ο Άλιμος, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς και στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΝΟ Ρεθύμνου, αναφέρθηκε η Μαργαρίτα Μπιτσάκου. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Την Τετάρτη παίζουμε κόντρα στο Ρέθυμνο στην έδρα μας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου και στόχος μας είναι η νίκη. Θα παλέψουμε για αυτό. Σίγουρα, η διακοπή μας βοήθησε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δουλέψουμε μεθοδικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα. Είμαστε έτοιμες για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, τα Πλέι Οφ, καθώς ήρθε η στιγμή να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Άλιμο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο