fbpx

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ Domus Ergo 14-6: Άνετα την πρώτη νίκη η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ Domus Ergo 14-6: Άνετα την πρώτη νίκη η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 14-6 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τετράδα της Α1 Ανδρών.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα και στο ημίχρονο προηγούνταν ήδη με 8-4. Παρόλα αυτά, δεν έριξαν τον ρυθμό και με πολύ καλή άμυνα, δεν άφησαν τον αντίπαλο να απειλήσει ουσιαστικά. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς τον τιμωρημένο Μιλάρντοβιτς, ενώ από πλευράς Απόλλωνα ξεχώρισε ο Μπογκντάνοβιτς με 4 γκολ.

Το Σάββατο (8/4) στις 15:00, στο Ποσειδώνιο, είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος αγώνας της σειράς και σε περίπτωση εκ νέου επικράτησης του Απόλλωνα, είναι αυτός που παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά με τις δυο νίκες. Σε περίπτωση νίκης του Δικεφάλου του Βορρά, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν σε τρίτο αγώνα στο Σεράφειο, τη Μεγάλη Τρίτη στις 20:30.

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 1-0, 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Χαραλαμπόπουλος 1, Τσολακούδης, Λασκαρίδης, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο