fbpx

«Σήμερα όλοι στο Φάληρο»

«Σήμερα όλοι στο Φάληρο»

Η μεγάλη ανατροπή δεδομένων έγινε στην πρώτη αγωνιστική των Play-Out της Α1 Ανδρών, με τον Ηλυσιακό ο οποίος πέτυχε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» απέναντι στην ομάδα του Φαλήρου με 7-5. Η ομάδα του Τάσου Σχίζα, έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου και πλέον η ομάδα του προηγείται με 1-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Σε μια τεράστια μονομαχία εξελίχθηκε όμως ο δεύτερος αγώνας των play out της Α1 Ανδρών το Σάββατο, 8 Απρίλη, ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Παλαιό Φάληρο στο Ιλίσιο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τεράστια νίκη στα πέναλτι με συνολικό σκορ 7-6 και να επιστρέφουν τη σειρά στην έδρα τους.

Η κανονική διάρκεια έληξε με 4-4, ωστόσο στα πέναλτι το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 3-2 κι έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Γαλανίδη!

Το Παλαιό Φάληρο ήταν μία ανάσα από το να αποχαιρετήσει μετά από 21 χρόνια την Α1 ανδρών στο πόλο, όμως έμεινε «ζωντανό» στη σειρά με τον Ηλυσιακό, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι!

Αν και ο Ηλυσιακός έσπασε την έδρα του στο πρώτο ματς, πήρε ρεβάνς επικρατώντας με 7-6 (4-4 κανονική διάρκεια) κι έτσι η παραμονή στην κατηγορία θα παιχτεί σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, στις 20:30, στην έδρα τους!

Η ομάδα του Ηλυσιακού σε ανάρτηση της, στα συλλογικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητάει από τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας, να παραβρεθούν όλοι στο Φάληρο, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του συλλόγου, να σπρώξουν την ομάδα τους στην νίκη και στην παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα ανάρτησε: 

 «Απόψε στις 20:30 γεμίζουμε τις κερκίδες του Ρέστειου κολυμβητηρίου με κίτρινο-μαύρα χρώματα, στηρίζοντας την ομάδα μας στον τελικό απέναντι στην ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου για την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία Ανδρών! Όλες οι ακαδημίες του συλλόγου θα μεταφερθούν δωρεάν στο Ρέστειο κολυμβητήριο για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας! Ηλυσιακός να’στε και μην φοβάστε…».

Πηγή: Pisina.net

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο