fbpx

Αργύρης Θεοδωρόπουλος: «Αξίζει να οραματιζόμαστε για το Φάληρο μέχρι και ευρωπαϊκή έξοδο»

Αργύρης Θεοδωρόπουλος: «Αξίζει να οραματιζόμαστε για το Φάληρο μέχρι και ευρωπαϊκή έξοδο»

Μια απαιτητική σεζόν, γεμάτη πίεση, αντιξοότητες και σκληρή δουλειά ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για το Παλαιό Φάληρο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου, που πανηγύρισε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/4), την παραμονή της στην Α1 Ανδρών για 24η συνεχόμενη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου.

Με τρία συναρπαστικά παιχνίδια να κρίνονται στο νήμα, οι Φαληριώτες κατάφεραν να επικρατήσουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία, σε βάρος του Ηλυσιακού (που υποβιβάστηκε). Ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Αργύρης Θεοδωρόπουλος, ανακουφισμένος από την εξέλιξη δήλωσε:

«Όλη τη χρονιά και εγώ και οι παίκτες νιώθαμε ένα βάρος μέσα μας που το κουβαλούσαμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε μέρα που προσπαθούσαμε να δουλέψουμε, σε κάθε αγώνα. Αλλά εννοείται πως σε κάθε ευτυχές τέλος είναι όλα καλά. Πρέπει να πω, όμως, ότι υποφέραμε και εγώ και οι παίκτες.

Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία και για τα παιδιά και για μένα. Ευτυχώς είχαμε την εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις και τα καταφέραμε, αντίθετα με τα παιδιά του Ηλυσιακού, που πρέπει να πω ότι είναι μια καλή ομάδα. Κι εντάξει, καταφέραμε τελικά να σωθούμε πάλι, όπως έχει γίνει κι άλλες χρονιές, αλλά κάποια στιγμή. Άμα παίζεις συνέχεια με τη φωτιά, κάποια στιγμή καίγεσαι.

Δεν είναι, βέβαια και το τέλος του κόσμου, διότι έχουν πέσει και ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία. Όμως, ως ένας άνθρωπος που έχει ζήσει αυτήν την ομάδα και ως αθλητής, αλλά και ως προπονητής τα τελευταία πέντε χρόνια, θεωρώ ότι το Φάληρο αξίζει κάτι παραπάνω. Το όραμα το δικό μου είναι να φτάσει να διεκδικεί ακόμα και ευρωπαϊκή έξοδο. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να βρεθούν άνθρωποι στον σύλλογο που να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες που άντεξαν αυτό το βάρος και καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή – σωτηρία. Την αφιερώνω στον οικογένειά μου στη γυναίκα μου (που μου στάθηκε από κοντά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση) και στα παιδιά μου και ιδιαίτερα σε αυτό που γεννήθηκε πριν από λίγες ημέρες και μας έφερε γούρι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο