fbpx

Σολανάκης στο ApexSports.gr: «Θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Απόλλωνα με την άρση της ευρωπαϊκής κούπας»

Σολανάκης στο ApexSports.gr: «Θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Απόλλωνα με την άρση της ευρωπαϊκής κούπας»

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ένα προβάδισμα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenger Cup με τη νίκη του 12-11 επί της ισπανικής Τεράσα, στον πρώτο ημιτελικό στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, αλλά θα πρέπει να τον κρατήσει στον επαναληπτικό στη Βαρκελώνη (29/4), ώστε να σηκώσει την κούπα.

Ο αρχηγός της “αμφίβιας ελαφράς ταξιαρχίας” και διεθνής φουνταριστός Μανώλης Σολανάκης το υπόσχεται και με τις δηλώσεις του στο ApexSports.gr, κυρίως, όπως, λέει, για να κάνουν περήφανο τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα τόσο δυναμικά. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Σίγουρα υπήρχε άγχος και το θέλαμε πάρα πολύ. Γι αυτό δεν εμφανιστήκαμε όπως ακριβώς έπρεπε σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα και κάναμε κάποια λάθη. Σε παιχνίδια δυο τελικών πας ξεκάθαρα για δυο νίκες και όχι για διαχείριση του σκορ εντός και εκτός… Σε κάθε περίπτωση πάμε για νίκη στην Ισπανία για να σηκώσουμε την κούπα. Έχουμε δέκα ημέρες να προετοιμαστούμε, να μειώσουμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι στον δεύτερο τελικό.

Η νίκη μας με ένα γκολ δεν είναι αμελητέα, είναι πολύ σημαντικό βήμα – ήμασταν σοβαροί και διψασμένοι σε όλο το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά υπήρχε πίεση και κάναμε κάποια μικρά λάθη που μείωσαν την διαφορά μας από τα τρία γκολ στο ένα. Ο κόσμος μας μας δίνει έξτρα κίνητρο, όλο αυτό είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς – πολλά παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τέτοια ατμόσφαιρα και σε ένα ματς τόσο μεγάλης σημασίας.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι με την απόδοσή μας θα κάνει ο Απόλλων την άρση της κούπας και θα κάνουμε περήφανο όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο