fbpx

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 13-16: Ισοφάρισε ο ΝΟΒ, στο τρίτο ματς η πρόκριση

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 13-16: Ισοφάρισε ο ΝΟΒ, στο τρίτο ματς η πρόκριση

Με σκορ 16-13 επικράτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης του Απόλλωνα Σμύρνης και η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί σε τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι, στον Λαιμό.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και γύρισε τη σειρά στο κολυμβητήριο του Λαιμού, αφού ισοφάρισε σε 1-1 νίκες τον Απόλλωνα και η πρόκριση θα κριθεί στο τρίτο μεταξύ τους ματς.

Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν διαφορά τερμάτων από το πρώτο οκτάλεπτο και ενώ στη συνέχεια ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Η ένταση δεν έλειψε τόσο μέσα στην πισίνα, όσο και στις εξέδρες, καθώς χρειάστηκε κάποια στιγμή και η επέμβαση αστυνομικής δύναμης (5:17 πριν από τη λήξη της 2ης περιόδου, όπως αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα).

Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στους τελικούς τον Ολυμπιακό, ενώ ο ηττημένος θα παίξει με τον Πανιώνιο για τις θέσεις 3-4.

Οκτάλεπτα: 4-6, 3-3, 3-4, 3-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 4, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 3, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο