fbpx

Πανιώνιος- Ολυμπιακός 7-11: Διπλασίασαν τις νίκες και φουλάρουν για τελικούς οι «ερυθρόλευκοι»

Πανιώνιος- Ολυμπιακός 7-11: Διπλασίασαν τις νίκες και φουλάρουν για τελικούς οι «ερυθρόλευκοι»

Στους τελικούς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος πέρασε για ακόμα μια σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε του Πανιώνιου και στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, αυτή τη φορά με 11-7.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί σε αυτή τη σειρά αγώνων. Οι γηπεδούχοι πίεσαν σε αρκετές περιπτώσεις και στο τελευταίο οκτάλεπτο, μάλιστα, ισοφάρισαν (7-7), αλλά οι περσινοί πρωταθλητές βρήκαν τις λύσεις και έφτασαν στη νίκη με 11-7.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους τελικούς, με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο Πανιώνιος θα παίξει για την 3η-4η θέση, με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον ηττημένο του παραπάνω ζευγαριού.

Οκτάκεπτα: 2-1, 1-3, 2-3, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Κατραούρας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο