fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός Nobel Hellas 14-13: Σπουδαία νίκη για τον ΝΟΒ σε ματς-θρίλερ

ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός Nobel Hellas 14-13: Σπουδαία νίκη για τον ΝΟΒ σε ματς-θρίλερ

Σε ντέρμπι για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Εθνικό Nobel Hellas, με την πρώτη να παίρνει τελικά τη νίκη με 14-13 και να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-2, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχες είχαν το πάνω χέρι, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο (8-8). Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, μέχρι το 1:40 από τη λήξη, όταν η Έλενα Ελληνιάδη πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον ΝΟΒ και διαμόρφωσε το τελικό 14-13. Στο 5:40 της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών ο Στέφανος Λέανδρος (είχε δεχτεί κίτρινη). Επόμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων είναι στις 8/5 στον Πειραιά (20:00).

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 6-4, 4-4, 2-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 3, Ριτζ 1, Βάλβη, Ράιτ 2, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 2, Άλκ. Μπενέκου, Ρακιτζή, Κανετίδου 4, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους 3, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο