fbpx

Νίκος Δεληγιάννης: «Τελειώνει μια σπουδαία σεζόν με τον καλύτερο τρόπο – Άξιοι επαίνων οι αθλητές μου»

Νίκος Δεληγιάννης: «Τελειώνει μια σπουδαία σεζόν με τον καλύτερο τρόπο – Άξιοι επαίνων οι αθλητές μου»

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέλαβε την 3η προνομιούχο θέση στην τελική κατάταξη της Α1 Ανδρών, που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της νέας περιόδου.

Με εκπληκτικό buzzer beater του Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σκόραρε στο 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη, η “ελαφρά ταξιαρχία” επιβλήθηκε με 11-10 επί του Πανιωνίου, αυτή τη φορά στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, έκανε το 2-0 νίκες στη σειρά των μικρών τελικών και μετά την κατάκτηση του Challenger Cup, πέτυχε έναν ακόμα μεγάλο στόχο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Δεληγιάννης είπε για τη νέα τεράστια επιτυχία της ομάδας του: «Τελειώνει μια σπουδαία σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο, πολλούς επαίνους. Η ομάδα έδωσε επτά “τελικούς” σε 21 μέρες κι εκείνοι ήταν εκεί, δυνατοί, ανταποκρίθηκαν τέλεια. Η εικόνα τους ήταν εξαιρετική. Δεν ξέρω για άλλους, αλλά για μας και τον κόσμο μας είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, κατόρθωμα.

Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και αξίζει πολύ παραπάνω. Βήμα βήμα θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερο. Σίγουρα η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά είπαμε, πάμε βήμα βήμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο