fbpx

Ολυμπιακός: Ο Κραβαρίτης φαβορί για την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας

Ολυμπιακός: Ο Κραβαρίτης φαβορί για την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας του Ολυμπιακού. Πιθανότερος για να τον διαδεχτεί είναι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εμφανίζεται ως ο εκλεκτός της διοίκησης του Ερασιτέχνη για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και απομένουν οι λεπτομέρειες για να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Ο Κραβαρίτης, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του ΝΟ Πατρών και την οδήγησε στην επάνοδό της στα μεγάλα υδάτινα σαλόνια της Α1. Ήταν έτοιμος, μάλιστα, να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πατρινούς. Όμως, η πρόταση από την ομάδα με την οποία έχει μεγαλουργήσει ως αθλητής και έχει συμβάλει, ως μέλος του τεχνικού τιμ των Ανδρών, στις μεγάλες διακρίσεις, αποτελεί δέλεαρ και μεγάλη πρόκληση για εκείνον. Με στόχο να οδηγήσει τις νταμπλούχες Ελλάδας στην κορυφή της Ευρώπης ξανά.

Στο παρελθόν, ο Κραβαρίτης έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Εφήβων και συνεργάτης Θοδωρή Βλάχου στην Ανδρών, ενώ την προπερασμένη περίοδο ήταν προπονητής του Παλαιού Φαλήρου.

Ως αθλητής, ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού το 2002, όταν κατέκτησε στη Βουδαπέστη το πρώτο κύπελλο Πρωταθλητριών. Έκανε μεγάλη καριέρα με το ερυθρόλευκο σκουφάκι και κατέκτησε αρκετούς τίτλους. Συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά και την ατμόσφαιρα, αλλά και τα αποδυτήρια. Θυμίζουμε, επίσης, πως ήταν υπεύθυνος των Ακαδημιών του πειραϊκού συλλόγου, ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης τόσο του Βαγγέλη Πάτερου όσο και του Θοδωρή Βλάχου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο