fbpx

Ευρωπαϊκό Κ15: Στους «8» η Εθνική με τεράστια νίκη-ανατροπή επί της Σερβίας

Ευρωπαϊκό Κ15: Στους «8» η Εθνική με τεράστια νίκη-ανατροπή επί της Σερβίας

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Εθνική Ομάδα Παίδων (Κ15) απέναντι στη Σερβία με 11-9 στον Β’ προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ποντγκόριτσα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με μια καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα, πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλό του και προκρίθηκε στον προημιτελικό, όπου την Παρασκευή (14/7) θα παίξει με την 3η ομάδα του α’ ομίλου (Μαυροβούνιο ή Ισπανία ή Ιταλία).

Παρόλο που η «γαλανόλευκη» είχε ακόμα ένα κακό ξεκίνημα, όπως στο χθεσινό ματς με την Κροατία, αυτή τη φορά πανηγύρισε στο τέλος, πετυχαίνοντας τεράστια ανατροπή. Στο πρώτο οκτάλεπτο, τα αγόρια του Φώντα Λεμπέση βρέθηκαν να χάνουν με 1-5, ενώ στη συνέχεια μείωσε σταδιακά τη διαφορά. Στην τρίτη περίοδο, η Εθνική μας ήταν κυρίαρχη και με επιμέρους σκορ 4-0 πήρε προβάδισμα (8-6). Οι Σέρβοι δεν εγκατέλειψαν και με ένα σερί 3-0 πέρασαν ξανά μπροστά, όμως τα γκολ των Αγγελόπουλου, Σάρρου και Λαμπάτου χάρισαν τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά στην Ελλάδα.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 3-1, 4-0, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Αγγελόπουλος 4, Κρεμανταλάς, Ζουζούνης, Λεωνιδάκης, Λαμπάτος 2, Χατζής 2, Μαρσέλλος, Πατσιλινάκος, Ράπτης, Σάρρος 3, Καρατζάς, Πιμπλής.

ΣΕΡΒΙΑ: Νέσκοβιτς 3, Βασίλιεβιτς 2, Ραχπέιμα 2, Ουρόσεβιτς 1, Παύλοβιτς 1.

Διαιτητές: Έρτσε (Ουγγαρία), Καρμινιάνι (Ιταλία)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

Κροατία 9 βαθμοί

ΕΛΛΑΔΑ 6

Σερβία 3

Τουρκία 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο