fbpx

Ζερδεβάς: «Το θέλαμε περισσότερο, δεν μας αρκεί απλά η τετράδα» (vid)

Ζερδεβάς: «Το θέλαμε περισσότερο, δεν μας αρκεί απλά η τετράδα» (vid)

Η Ελλάδα νίκησε το Μαυροβούνιο 10-9 και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Μάνος Ζερδεβάς, μίλησε για τις βλέψεις της ομάδας που είναι ξεκάθαρα μία θέση στο βάθρο της διοργάνωσης.

«Ξέραμε από την αρχή πως το Μαυροβούνιο είναι μία νεανική ομάδα που παρ’ όλα αυτά έχει έρθει με πολλή όρεξη και δουλειά. Γνωρίζαμε ότι δε θα είναι εύκολο αλλά πιστεύω πως το θέλαμε περισσότερο, το δείξαμε στο νερό και γι’ αυτό κερδίσαμε κιόλας.

Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και εμπιστοσύνη, δεν μπορώ να πω ότι πίστεψα πως θα χάσουμε. Φάνηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο πως το θέλαμε περισσότερο, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το τελευταίο σουτ και με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι καταφέραμε και προκριθήκαμε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Από την αρχή είχαμε θέσει τους στόχους μας για τα μετάλλια και είχαμε πει πως δεν μας αρκεί να μπούμε απλά στην τετράδα. Σίγουρα σήμερα είναι μέρα χαράς αλλά από αύριο επεξεργαζόμαστε το επόμενο παιχνίδι που δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα βρούμε αντίπαλο γιατί εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τη δική μας εμφάνιση. Σίγουρα ανυπομονώ να παίξω ξανά τέτοιους αγώνες.

Η Εθνική ομάδα δείχνει μία συνέπεια, φαίνεται πως γίνεται σοβαρή δουλειά και στην Εθνική αλλά και στα σωματεία και ευελπιστώ να έχουμε την αντίστοιχη συνέχεια».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Ζερδεβάς: «Η Εθνική ομάδα δείχνει μια συνέπεια, δεν μας αρκεί η τετράδα»”,”description”:”Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας μετά την νίκη στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNy8yNS8wNy8zNl8xMV82NGJmN2I2Yjc1YWQ3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M”,”uploadDate”:”2023-07-25T07:38:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cub2uvc7wn29″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”expires”:”2023-12-30T22:00:00.000Z”,”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο