fbpx

Ευρωπαϊκό Νεανίδων Κ17: Ταξίδεψε στη Μανίσα η Εθνική μας ομάδα – Οι δηλώσεις της Ευτυχίας Καραγιάννη

Ευρωπαϊκό Νεανίδων Κ17: Ταξίδεψε στη Μανίσα η Εθνική μας ομάδα – Οι δηλώσεις της Ευτυχίας Καραγιάννη

Οι Ολλανδία, Γαλλία και Ισραήλ είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στον Β’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων Κ17, που διεξάγεται από 29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, στην πόλη Μανίσα της Τουρκίας, για την οποία ταξίδεψε την Παρασκευή (28/7) το απόγευμα η ελληνική αποστολή.

Η Εθνική μας ομάδα αρχίζει τους αγώνες της την Κυριακή 30 Ιουλίου. Το πρόγραμμα στον όμιλο:

30/7, 18:00: ΕΛΛΑΔΑ-Γαλλία

31/7, 18:00: ΕΛΛΑΔΑ-Ολλανδία

1/8, 16:30: ΕΛΛΑΔΑ-Ισραήλ.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία, είμαστε ευχαριστημένες από τη προσπάθεια των αθλητριών μας, στόχος μας είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις, να προκριθούμε πρώτα στην τετράδα και να διεκδικήσουμε βεβαίως θέση στο βάθρο. Πάντα στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό, πάντα προσπαθούμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ευσταθία-Νεφέλη Κοβάτσεβιτς, Σταυρούλα Κύρκου, Νίκη-Πατρίτσια Πιοβάν (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ), Ιωάννα Κανελλοπούλου, Βασιλική-Αργυρούλα Τσιάρα (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Αριάδνη-Παντελία Καραμπέτσου, Ασημίνα Κλαψιανού, Ελένη Μπέτα (ΕΘΝΙΚΟΣ Π.), Νεφέλη-Άννα Κρασσά (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Θεοφανία Γαλανοπούλου (ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), Ασπασία Φουράκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Δέσποινα Δρακωτού, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Κασιάνα-Μαρία Μαργαρίτη, Μαρία-Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Μαζί τους, εκτός από την Ευτυχία Καραγιάννη, είναι η συνεργάτης της Κατερίνα Οικονομοπούλου, ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Κουρούμαλος, ενώ αρχηγός αποστολής είναο ο έφορος των Εθνικών ομάδων υποδομών, Δημήτρης Κύρκος.

Στους αγώνες θα «σφυρίξει» η διαιτητής Μαρία Δασκαλοπούλου.  

Οι άλλοι όμιλοι:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Ουγγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Σλοβακία, Μάλτα, Ρουμανία, Ελβετία

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Σερβία, Ουκρανία, Μεγ. Βρετανία, Ιρλανδία, Τουρκία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο