fbpx

Γενηδουνιάς: «Θα επανέλθουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει – Κέρδος ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ελλήνων» (pics)

Γενηδουνιάς: «Θα επανέλθουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει – Κέρδος ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ελλήνων» (pics)

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς έγραψε τις πρώτες σκέψεις του, σε ανάρτησή του στα social media, μετά τον χαμένο τελικό της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα έδωσε όλα στον τελικό κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά λύγισε στα πέναλτι και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, που αποτελεί φυσικά μια ακόμα ιστορική διάκριση.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν για ακόμα μία φορά την Ελλάδα περήφανη, με τον Ντίνο Γενηδουνιά να υποστηρίζει στο ποστ που ανέβασε στο instagram πως το μεγαλύτερο επίτευγμα της Εθνικής είναι ότι κατάφερε να βάλει το πόλο στην καρδιά των Ελλήνων, ενώ εκτίμησε πως σύντομα θα επανέλθουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να τελειώσουν τη δουλειά, δηλαδή να πάρουν αυτό που τους αξίζει, την κορυφή».

«Μπορώ να γράψω τόσα πολλά, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξαναφτάσουμε σε αυτό το σημείο και να τελειώσουμε τη δουλειά. We’ll be back!!!

ΥΓ. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια πολλών Ελλήνων. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο περήφανους».

Δείτε την ανάρτηση του Γενηδουνιά στο instagram:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο