fbpx

Γιάννης Βρούτσης: «Νιώθω τυχερός που από τη δεύτερη μέρα της θητείας μου υποδέχομαι την παγκόσμια πρωταθλήτρια» (vid)

Γιάννης Βρούτσης: «Νιώθω τυχερός που από τη δεύτερη μέρα της θητείας μου υποδέχομαι την παγκόσμια πρωταθλήτρια» (vid)

Ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ήταν παρών στην αποθεωτική υποδοχή της αποστολής της Εθνικής πόλο Ανδρών από τη Φουκουόκα, τιμώντας την ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ο Υπουργός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του apexsports.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι τυχερός, που ως Υπουργός αθλητισμού, τη δεύτερη μέρα παρουσίας μου στο υπουργείο, έχω την χαρά και την τιμή να υποδέχομαι τους πρωταθλητές κόσμου. Γιατί στις καρδιές μας είναι χρυσοί και πρωταθλητές κόσμου. Και είμαστε εδώ όλοι να τους υποδεχτούμε μια ανοιχτή αγκαλιά γιατί μας έκαναν περήφανους.

Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, εκπροσωπεί τη νέα γενιά των Ελλήνων. Θα κάνουμε τα πάντα όλα τα νέα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. Είναι μπροστά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες . Η ελληνική Πολιτεία, το Υπουργείο Αθλητισμού θα είναι κοντά τους, στην νέα γενιά και όλες τις ομάδες.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Θα κάνουμε τα πάντα για να λυθεί και το θέμα με τους χώρους προετοιμασίας αυτής της ομάδας». Ο Γιάννης Βρούτσης απάντησε και στην ερώτησή μας για το θέμα με το χώρο προετοιμασίας αυτής της ομάδας. Δείτε τον και ακούστε τον στο video:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο