fbpx

Ο θρύλος του πόλο και συνεργάτης του Γκουαρντιόλα, ο Μανουέλ Εστιάρτε με Μαυρωτά: «Το γρασίδι ενίοτε μυρίζει χλώριο…» (pics)

Ο θρύλος του πόλο και συνεργάτης του Γκουαρντιόλα, ο Μανουέλ Εστιάρτε με  Μαυρωτά: «Το γρασίδι ενίοτε μυρίζει χλώριο…» (pics)

«Το γρασίδι ενίοτε μυρίζει χλώριο…»: Στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού Super Cup της Ευρώπης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να τα ξαναπούν, δυο καλοί φίλοι και παλιές δόξες του πόλο.

Ο δικός μας ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς με τον συνεργάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα στο τεχνικό τιμ της πρωταθλήτριας Ευρώπης και Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, ο Μανουέλ Εστιάρτε.

Η παραπάνω ατάκα ανήκει στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, που ανέβασε, μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία με τον Ισπανό θρύλο της υδατοσφαίρισης, από τους μεγαλύτερους πολίστες όλων των εποχών και βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας.

«Με τον πολύ καλό φίλο, αντίπαλο στις πισίνες, αλλά και πρότυπό μου Μανουέλ Εστιάρτε των 6 Ολυμπιάδων, μέλος πλέον του επιτελείου της Σίτυ με τον Πεπ, στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι στο Στάδιο Καραϊσκάκη πριν τον μεγάλο αυριανό τελικό του Super Cup», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο