fbpx

ΝΟ Πατρών: Σημαντική ενίσχυση στα… 2 μέτρα με την απόκτηση του Αυστραλού Ματ Γουίλσον

ΝΟ Πατρών: Σημαντική ενίσχυση στα… 2 μέτρα με την απόκτηση του Αυστραλού Ματ Γουίλσον

H ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟ Πατρών μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της, εν όψει της συμμετοχής της μετά από πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1. Στο πλαίσιο αυτό θα ενσωματωθούν από σήμερα Δευτέρα (21/8) τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα –Παπαδόγκωνας και Τζώρτζης-, ενώ οι Γαβαλάς, Καζάκος θα αφιχθούν τα επόμενα 24ωρα, ώστε η ομάδα να ανεβάσει “στροφές” και να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (23/9).

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, ο ΝΟ Πατρών έχει προχωρήσει και στην απόκτηση ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου Αυστραλού φουνταριστού. Πρόκειται για τον 21χρονο Ματ Γουίλσον, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Καμπέρα της Αυστραλίας και αναμένεται να επιφέρει σημαντική ενίσχυση στα 2 μέτρα των Πατρινών.

Ο υψηλόσωμος (1.98) φουνταριστός έχει θητεία στην U16 της Εθνικής Αυστραλίας και είναι παίκτης με θετικές συστάσεις ενώ πέρσι αγωνίστηκε στους Balmain Tigers, ομάδα της Α1 Εθνικής της χώρας του.

Ο Γουίλσον έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του ΝΟΠ, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος τον έχει ενημερώσει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ηδη, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση της αθλητικής βίζας και αν όλα πάνε καλά, θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο