fbpx

Φερεντσβάρος – Άλιμος ΝΑΣ 13-14: Φοβερός και τρομερός, τρέλανε την Ευρώπη, αγκάλιασε την πρόκριση

Φερεντσβάρος – Άλιμος ΝΑΣ 13-14: Φοβερός και τρομερός, τρέλανε την Ευρώπη, αγκάλιασε την πρόκριση

Με μια επιβλητική εμφάνιση πέτυχε μια τεράστια νίκη, ο πρωτάρης στα Κύπελλα Ευρώπης Άλιμος ΝΑΣ Betsson κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τη φάση της ελίτ του Champions League Γυναικών.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου, με ηγέτιδα την αειθαλή Αλεξάνδρα Ασημάκη επιβλήθηκε με 14-13 επί της διοργανώτριας του Ομίλου Φερεντσβάρος, μέσα στο σπίτι της, στον δεύτερο αγώνα του στον Α’ προκριματικό όμιλο του Champions League, που διεξάγεται στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης. Έκανε έτσι το 2/2 η… “Σταχτοπούτα” της διοργάνωσης (και των ευρωπαϊκών εμφανίσεων), αγκάλιασε την πρόκριση και στις 20:45 θα δώσει το ελληνικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του ημιχρόνου (4-6) και βρέθηκε να προηγείται 9-7 και 10-8. Κάθε φορά που μείωνε στο γκολ η Φερεντσβάρος, έβρισκε τον τρόπο να το ανταποδίδει. Έτσι, όταν η Βάλιι μείωσε σε 13-12 στα 2:03, η Κοντογιάννη στην παραπάνω, έβγαλε μια φοβερή ασίστ και η Κούλχαας την εκμεταλλεύτηκε για το 14-12 στο 1:30 πλέον. Μείωσε η Λεϊμέτερ στα 00:40 αλλά δεν άλλαξε κάτι στο τέλος.

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΟΥΓΓ) 14-13

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 6-2, 4-5.

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 4, Κοβάτσεβιτς 1, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 4, Ηρώ Καρυπίδου, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 1, Αρχοντάκη.

Για τη Φερεντσβάρος σκοπραραν οι: Γκουρισάτι 3, Βάλιι 3, Τοτ 3, Λεϊμέτερ 2, Ντέμσεντι 2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο