fbpx

Μιλούζ – Εθνικός Gold Force 13-10: Ήττα χωρίς συνέπειες για τις Πειραιώτισσες, πέρασαν στους ομίλους του Champions League

Μιλούζ – Εθνικός Gold Force 13-10: Ήττα χωρίς συνέπειες για τις Πειραιώτισσες, πέρασαν στους ομίλους του Champions League

Στον τελευταίο του αγώνα που έδωσε για τον Α’ προκριματικό όμιλο του Champions League γυναικών, ο Εθνικός γνώρισε την ήττα με 13-10 από την οικοδέσποινα Μιλούζ.

Η ήττα αυτή, ωστόσο, δεν στοιχίζει στην ομάδα του Πειραιά, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από την αποψινή της αντίπαλο και εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυνατά και στο ημίχρονο ήδη είχαν «χτίσει» διαφορά τριών πόντων (7-4). Στη συνέχεια το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, ωστόσο, η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει, με τις Γαλλίδες να φτάνουν στη νίκη με 13-10. Για τον Εθνικό ξεχώρισε η Ειρήνη Νίνου με 6 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 5-5, 1-1

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Κατσιμπρή, Τέρνερ, Όλγα Οικονόμου, Ειρήνη Νίνου 6, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 3, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 1, Μαυρωτά.

Σκόραραν για την Μιλούζ οι: Ντoλουέν 3, Ζιλιέ 3, Μπατού 2, Τσιαπίνι 2, Ντολέ 2, Ραντοσάβλιεβιτς 1.

Διαιτητές: Όμε (Γερμανία), Ράκοβιτς (Σερβία).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες)

Μιλούζ 9 βαθμοί (3 αγώνες)

Εθνικός Gold Force 8

Μεντιτερανί 4 (3)

Παλανουότο Τριέστε 3 (3)

Πάντοβα 0 (3)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο