fbpx

Άλιμος ΝΑΣ Betsson-Ντουναουϊβάρος 14-10: Ιδανική πρεμιέρα για τον Άλιμο στους ομίλους του LEN Champions League

Άλιμος ΝΑΣ Betsson-Ντουναουϊβάρος 14-10: Ιδανική πρεμιέρα για τον Άλιμο στους ομίλους του LEN Champions League

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο LEN Champions League ο “πρωτάρης” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Άλιμος ΝΑΣ Betsson, καθώς επικράτησε της ουγγρικής Ντουναουϊβάρος με 14-10, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των Ομίλων (Β΄ όμιλος).

Οι γηπεδούχες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, και παράλληλα ολοκλήρωσαν ένα εντυπωσιακό ελληνικό διήμερο με 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στην κορυφαία διασυλλογική εμφάνιση.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στη πρώτη φάση του αγώνα, αλλά η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα με 3-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, για να μην το απωλέσει ποτέ ξανά.

Η Κοντογιάννη διεύρυνε το σκορ πριν μειώσει με δύο πέναλτι σε συνεχόμενες φάσεις η Γκάρντα, και η Ντουναουϊβάρος έμεινε χωρίς επίτευξη τέρματος για 13 λεπτά.

Ο Άλιμος ξέφυγε με δύο γκολ (6-4) στην τρίτη περίοδο, και την έκλεισε με την ίδια απόσταση (8-6) αφού η Τζούρκα πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε μεγάλη ευκαιρία της Παλ.

Η Κοντογιάννη έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα 4 τερμάτων (11-7) στα 5:41 πριν το τέλος, σε σημείο που “κλείδωσε” και η νίκη. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σαμπαντέλ επικράτησε άνετα της Μιλχάους με 18-10.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 4-3, 6-4

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 2, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 1, Βασιλεία Καρυπίδου 5, Κούλχαας 2, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.

ΝΤΟΥΝΑΟΥΪΒΑΡΟΣ (Λάγιος Βαντ): Μάζκο, Γιονκλ 2, Ντόμπι 1, Χόρβαθ 1, Μαχιέ, Σάμπο 1, Γκάρντα 4, Κάρντος, Σομογιβάρι, Παλ 1, Λόβαζ, Εϊκελ.

Διαιτητές: Νικολόσι (Ιταλία), Κόντεκ (Κροατία)

Όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Α’ όμιλος: Οριζόντε Κατάνια – Σαν Αντρέου 10-11, Ρόμα – Τεράσα 8-12
Β’ όμιλος: Σαμπαντέλ – Μιλχάους 18-10, Αλιμος ΝΑΣ Betsson – Ντουναουϊβάρος 14-10
Γ’ ομιλος: Εγκερ – Ματαρό 5-18, Εθνικός Gold Force – Φερεντσβάρος 15-13
Δ’ όμιλος: Ολυμπιακός – Ουίπεστ 15-8, ΝΟ Βουλιαγμένης – Μεντιτεράνι 14-9

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο