fbpx

Σπαντάου – ΝΟ Βουλιαγμένης 14-13: Δεν μπόρεσε την ολική ανατροπή και λύγισε στο Βερολίνο

Σπαντάου – ΝΟ Βουλιαγμένης 14-13: Δεν μπόρεσε την ολική ανατροπή και λύγισε στο Βερολίνο

Δεν μπόρεσε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς, στη φάση των Ομίλων του Champions League ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ούτε στο Βερολίνο, καθώς ηττήθηκε με 14-13 από την Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά στο φινάλε του μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική. Η ομάδα του Λαιμού έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει και οι πιθανότητές της για πρόκριση έχουν μειωθεί σημαντικά.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς αντιμετώπισαν προβλήματα στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο ημίχρονο με τρία γκολ διαφορά (9-6). Στην τρίτη περίοδο, όμως, με γκολ των Καστρινάκη, Χατζή και Κουρούβανη, ο ΝΟΒ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 9-9 (2.49 πριν την λήξη), αλλά ο Τσουκ έβαλε και πάλι την Σπατάου μπροστά στο σκορ με 10-9 (στα 45 δευτερόλεπτα).

Στην τελευταία περίοδο ο ΝΟΒ ισοφάρισε σε 10-10 με τον Ούμποβιτς (7.03), σε 11-11 με τον Καπότση (5.20) και σε 13-13 με τον Καλογερόπουλο στον παίκτη παραπάνω (1.01). Το γκολ του Άμπραμσον, όμως, στα τελευταία 31 δευτερόλεπτα ήταν… μαχαιριά στην καρδιά για τους σύγχρονους “μπέμπηδες” του ΝΟΒ, που τους στέρησε την δυνατότητα να σιγουρέψουν ένα πόντο και να διεκδικήσουν έναν ακόμη στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 14-13

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-4, 1-3, 4-4.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Σάκης Κεχαγιάς): Μπάκσα, Γκμπανταμάσι, Πριοτεάσα, Τσουκ 2, Τκατς 1, Τσίρου 1, Στρέλετσκι 2, Τομάσοβιτς, Σταμ, Σεντλμάγερ 3, Εϊμπραμσον 4, Μπανίτσεβιτς 1, Σπάικερ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Χατζής 2, Ανδρεάδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο