fbpx

Χόνβεντ – Απόλλων Σμύρνης 12-11: Δεύτερη ήττα για την “ελαφρά ταξιαρχία”

Χόνβεντ – Απόλλων Σμύρνης 12-11: Δεύτερη ήττα για την “ελαφρά ταξιαρχία”

Την ήττα με 12-11 γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στη Βουδαπέστη από την τοπική Χόνβεντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro Cup πόλο Ανδρών. Είναι η δεύτερη σερί ήττα της ελληνικής ομάδας στον Όμιλο, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 12-11 από την ιταλική Σαβόνα στο Σεράφειο κολυμβητήριο και τα πράγματα, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, δυσκολεύουν.

Ο Απόλλων ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 3-1. Στη συνέχεια οι Ούγγροι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι η “ελαφρά ταξιαρχία” ισοφάρισε σε 8-8 στα τέλη της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη, αφού βρέθηκαν πίσω και με 12-9.

ΧΟΝΒΕΝΤ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 5-4, 3-3.

ΧΟΝΒΕΝΤ (Μάρτον Σίβος): Κάρντος, Κέβι, Εκλέρ Ζ. 5, Βάντοβιτς 2, Σούγκαρ 1, Φέγιος, Κις, Γκρεγκόρ, Χέσελς Μπ., Εκλέρ Μπ. 2, Σίμον, Χάσελς Σ. 2, Φάρκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 3, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσιανός.

Αναλυτική διακύμανση και αναλυτικότερα στοιχεία του αγώνα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο