fbpx

Α1 Γυναικών, 5η αγωνιστική: Πρώτη νίκη για τα Χανιά, εύκολα ο Πανιώνιος την ΑΕΚ

Α1 Γυναικών, 5η αγωνιστική: Πρώτη νίκη για τα Χανιά, εύκολα ο Πανιώνιος την ΑΕΚ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΝΟ Χανίων απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πανιώνιος είχε εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 7-3

Όντως κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 7-3 και την πέρασε στη βαθμολογία, αφού και οι δυο ομάδες είχαν από 6 βαθμούς πριν τον αποψινό αγώνα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η πολύ δυνατή άμυνα των γηπεδούχων, καθώς είναι χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία δυο οκτάλεπτα, δέχθηκαν μόλις ένα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 2-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Δροσοπούλου, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη 1, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 1, Ελένη Πάτερου 1, Δήμητρα Παπαναστασίου 2, Δουλή 2, Κάτσιου, Μουζή, Καραγιάννη.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 1, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

ΝΟ Χανίων – ΠΑΟΚ 13-12

Την πρώτη του νίκη στην Α1 Γυναικών πήρε ο ΝΟ Χανίων, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 13-12 για την 5η αγωνιστική.

Για την Κρητική ομάδα ξεχώρισε η Κάκο Καβαγκούτσι με 6 γκολ, συμπεριλαμβανομένων και των δυο τελευταίων καθοριστικών πέναλτι.

Το παιχνίδι είχε αμείωτο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς οι δυο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Στο ημίχρονο τα Χανιά προηγούνταν 6-4, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στο τρίτο οκτάλεπτο σε 10-9. Στη συνέχεια, όχι μόνο ισοφάρισε αλλά και προηγήθηκε 11-10 στα 3:51 πριν τη λήξη με την Μαρία Ντάσιου. Η Παπασηφάκη ισοφάρισε, στο 1:38 ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι προβάδισμα με την Κοντονή, αλλά η Καβακούτσι με 2 τέρματα έδωσε τη νίκη στις γηπεδούχες.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-5, 3-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 6, Καραδάκη. Αικ. Κουνδουράκη, Γράσσου, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα 1, Ντάσιου 4, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 5, Νιαρχάκου, Λεριώτη.

Διαιτητές: Μοίραλης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο