fbpx

Εθνικός-Πανιώνιος 7-14: “Διπλό” και 5/5 για τους “κυανέρυθρους”

Εθνικός-Πανιώνιος 7-14: “Διπλό” και 5/5 για τους “κυανέρυθρους”

Το 5/5 έκανε ο Πανιώνιος στο πόλο ανδρών επικρατώντας το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) του Εθνικού με 14-7 στο εθνικό κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέροφ” του Πειραιά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Με αυτόν τον τρόπο, οι “κυανέρυθροι” παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας (15 β.) του Β’ Ομίλου. Από την άλλη, για την ομάδα του Πειραιά ήταν η τρίτη ήττα σε πέντε αναμετρήσεις και πλέον, βρίσκεται στη 5η θέση με 7 βαθμούς.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά από την αρχή και προηγήθηκε με 7-2 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Κώστα Δήμου ανέβασε την διαφορά στο +7 (14-7) και έφτασε στη τελική επικράτηση, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία εντός και εκτός συνόρων.

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-1, 3-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 3, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π., Μέσκι 3, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μανδαλιός, Κώνστας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Σπαντιδάκης, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος Ι. 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 5, Μουρίκης, Σοφός, Ουκρόπινα 3, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κόκκινος
Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο