fbpx

Γιάννης Κατρουζανάκης: Καριέρα στη Μάλτα το καλοκαίρι

Γιάννης Κατρουζανάκης: Καριέρα στη Μάλτα το καλοκαίρι

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Γιάννης Κατρουζανάκης, με τον έμπειρο προπονητή του ΑΝΟ Γλυφάδας να έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Μάλτας.

Στη Μάλτα το επίπεδο ανεβαίνει διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Διότι οι ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος της μικρής μεσογειακής χώρας προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην παγκόσμια υδατοσφαίριση, καθώς εκεί η κύρια διοργάνωση διεξάγεται το καλοκαίρι, με πληθώρα κορυφαίων αστέρων να επιλέγει τη Μάλτα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τεράστια ονόματα αθλητών, καθώς και προπονητών κάθε καλοκαίρι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Μάλτας, το οποίο πέρα από μια αθλητική “απόδραση” προσφέρει και οικονομικό κίνητρο, επομένως αρκετοί αθλητές παγκοσμίου επιπέδου ψάχνουν δίοδο προς τα εκεί μετά τον Ιούνιο.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κατρουζανάκη, μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, η Σλιέμα, έχει τείνει χείρα συνεργασίας μαζί του και σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Έλληνας τεχνικός θα αποχαιρετίσει τη Γλυφάδα μετά το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών για την Α1 Ανδρών, ύστερα από 2,5 έτη συνεργασίας.

Η εν λόγω ομάδα, η Σλιέμα, μέχρι πρότινος είχε δώσει στα ηνία στον κορυφαίο τεχνικό παγκοσμίως, τον Ντέγιαν Σάβιτς και το καλοκαίρι αγωνίστηκαν εκεί ο μύθος Άντριγια Πρλαΐνοβιτς, αλλά και ο Ντμίτρι Κολόντ. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου θέλουν να επιστρέψει η Σλιέμα στην κορυφή του πρωταθλήματος Μάλτας και ο Γιάννης Κατρουζανάκης θα επιδιώξει τη βελτίωση των γηγενών αθλητών, μέσα στο χειμερινό πρωτάθλημα, με στόχο φυσικά το Summer League του 2024, εκεί όπου είναι δεδομένοι ότι μεγάλοι αστέρες θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Σλιέμα, όπως κάθε καλοκαίρι.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, που προέρχονται από το aquafeed24.com, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής τεχνικός του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο