fbpx

Πανιώνιος-ΑΕΚ 15-7: Στο ρελαντί το “6 στα 6” οι Νεοσμυρνιώτες

Πανιώνιος-ΑΕΚ 15-7: Στο ρελαντί το “6 στα 6” οι Νεοσμυρνιώτες

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ο Πανιώνιος, που διατηρεί το απόλυτο των νικών (6 στα 6) στον Β’ Όμιλο.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου επιβλήθηκαν με 15-7 επί της ΑΕΚ στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής που έγινε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (29/10) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.

Ο “ιστορικός” είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 κι ακόμα όταν η Ένωση μείωσε στο γκολ (5-4) κατάφερε σε ρυθμούς ρελαντί να αποκτήσει νέο μεγάλο προβάδισμα και να το αυξήσει μέχρι το φινάλε, κυρίως με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο. Κορυφαίος σκόρερ ο Πανιώνιος είχε τον Κώστα Γκιουβέτση με 4 γκολ.

Στον πάγκο της ΑΕΚ δεν ήταν ο Νίκος Βενετόπουλος, λόγω τιμωρίας. Από τον Πανιώνιο έλειπαν Γούνας και Μουρίκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 15-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-1, 7-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος Ι. 3, Πουλιάσης, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 3, Σοφός 1, Μπαγιούμη, Ουκρόπινα, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΑΕΚ (Φίλιππος Καταμπέτσος): Ασβέστης, Βέκκος 2, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π. 1, Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Σιαμάς Γ., Αράγια, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 2, Μαρινάγης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Ταγρές

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο