fbpx

Απόλλων Σμύρνης-Βάσας 8-10: Τρίτη ήττα και δυσκόλεψε η πρόκριση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Απόλλων Σμύρνης-Βάσας 8-10: Τρίτη ήττα και δυσκόλεψε η πρόκριση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Την τρίτη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στον Β’ Όμιλο του Euro Cup χάνοντας από την ουγγρική Βάσας με σκορ 8-10 στο Σεράφειο κολυμβητήριο, και έτσι δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση-πρόκριση, στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα, και παρότι ισοφάρισε με 7-7 λίγο πριν το τέλος του τρίτου μέρους, δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε και πάλι διαφορά δύο τερμάτων, και έφτασε στην εκτός έδρας νίκη.

Ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δίχως βαθμό, τελευταίος, και θα χρειαστεί μια υπερπροσπάθεια για να περάσει στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η διακύμανση του αγώνα και τα στοιχεία ΕΔΩ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΒΑΣΑΣ 8-10

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 4-2, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Τρούλος, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Τόττης, Σολανάκης, Καβουσανός.

ΒΑΣΑΣ (Σλόμπονταν Νίκιτς): Λεβάι, Ράσοβιτς 2, Ντέντοβιτς 1, Ρατζέλοβιτς 1, Λάκατος, Σέλεϊ-Ράουσερ, Ντάλα, Μπούριαν 5, Ζερινβάρι, Μπάτορι, Μπέντο, Μπατίζι 1, Μίσεϊ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο