fbpx

Επίσημο από European Aquatics: Αδύνατη η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού στη Νετάνια

Επίσημο από European Aquatics: Αδύνατη η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού στη Νετάνια

Από καιρό σας έχουμε ενημερώσει για την πιθανότατη μετάθεση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο από τη Νετάνια του Ισραήλ, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη Γάζα. Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υγρού στίβου, η European Aquatics, τονίζει ότι, λόγω των συνθηκών, είναι αδύνατη η διεξαγωγή των αγώνων στην ισραηλινή πόλη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ως συνέπεια των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Ισραήλ, και μετά από εκτενείς συναντήσεις μεταξύ της European Aquatics και της Ισραηλινής Ομοσπονδίας και τα δύο ιδρύματα συμφώνησαν ότι θα είναι αδύνατο να φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στη Νετάνια του Ισραήλ, όπως είχε προγραμματιστεί τον Ιανουάριο 2024.

Αυτήν τη στιγμή διερευνώνται διαφορετικές επιλογές σχετικά με τη σωστή διαδικασία πρόκρισης για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στη Ντόχα, και περισσότερες πληροφορίες για το θέμα θα κοινοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Η European Aquatics θα ήθελε να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία για άλλη μια φορά για να καταδικάσει σθεναρά τους υπεύθυνους για τις τρομοκρατικές θηριωδίες κατά Ισραηλινών πολιτών και να εκφράσουμε την υποστήριξή μας και τη συμπαράστασή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο