fbpx

Α1 Ανδρών, 9η αγωνιστική: Νίκες για Απόλλωνα και Περιστέρι, μοιρασιά στη Γλυφάδα

Α1 Ανδρών, 9η αγωνιστική: Νίκες για Απόλλωνα και Περιστέρι, μοιρασιά στη Γλυφάδα

Με νίκες συνέχισαν τις πορείες τους στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΓΣ Περιστερίου, ενώ από έναν βαθμό πήραν ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΟ Χανίων, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

ΝΟ Χίου-Απόλλων Σμύρνης 10-13

Δεν είχε εύκολο απόγευμα ο Απόλλων Σμύρνης στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΝΟ Χίου στο φινάλε και να επικρατήσει με σκορ 13-10, για να επιστρέψει στις νίκες.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη διατηρείται στη 2η θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου, φτάνοντας στου 21 βαθμούς, ενώ οι Χιώτες έχουν μόλις τρεις και ψάχνουν κάτι καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Κορυφαίοι σκόρερ του Απόλλωνα, ο Μπογκντάνοβιτς με 5 γκολ και ο Γαρδίκας με 4.

Οκτάλεπτα: 4-4, 1-4, 4-2, 1-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 4, Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ. 3, Καλαργυρός, Κοτσαμπάς, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπάζης 1, Αγιωργούσης 1, Φρυδάς, Γιανναράς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 4, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

ΝΟ Πατρών-ΓΣ Περιστερίου 10-16

Με το διπλό έφυγε από την αχαϊκή πρωτεύουσα ο ΓΣ Περιστερίου, μιας και επιβλήθηκε του ΝΟ Πατρών με σκορ 10-16 και συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 6 βαθμούς.

Ο ΓΣΠ επέβαλε το ρυθμό του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης όταν προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την διαφορά και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ο Άγγελος Φώσκολος που πέτυχε 5 γκολ.

Οκτάλεπτα: 0-4, 4-5, 2-5, 4-2.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος 1, Παπαχριστόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 1, Γεωργαράς 1, Βικάτος 3, Πολάτος, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου 1, Μπιτσάκος Κων., Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 2, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος, Τοράκης 2, Μπιτσάκος Ανδρ. 2, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Κίμων Τασσόπουλος

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΝΟ Χανίων 12-12

Τέλος, εντυπωσιακό παιχνίδι είδαμε στο κλειστό της Γλυφάδας, με τον γηπεδούχο ΑΝΟΓ να “κλέβει” τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΝΟ Χανίων (12-12), για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βιζυράκη προηγήθηκε με 10-12, μόλις 1:04 από τη λήξη του αγώνα με γκολ του Μητράκη, αλλά οι παίκτες του Παπαδόπουλου βρήκαν τα γκολ της ισοφάρισης σε διάστημα 44 δευτερολέπτων, με τους Μιγιούσκοβιτς και Παπαγεωργίου.

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-2, 5-4, 2-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 1, Ναγκλ 3, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 3, Θώμογλου, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 2, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης 1, Παππάς 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης 3, Γκουσάροφ 3, Τσιστράκης 2, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο