fbpx

Τους… Ρονάλντο, Μπενζεμά, Νεϊμάρ ακολούθησε ο Ντέγιαν Σάβιτς στη Σαουδική Αραβία

Τους… Ρονάλντο, Μπενζεμά, Νεϊμάρ ακολούθησε ο Ντέγιαν Σάβιτς στη Σαουδική Αραβία

Τη νέα ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας αποτελεί η Σαουδική Αραβία, με τα χρηματικά ποσά που δαπανώνται για τα συμβόλαια των αστέρων να είναι δυσθεώρητα, ακόμη και για τον πλανήτη του πιο λαοφιλούς αθλήματος στον κόσμο.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ, Ζιγιές, Ρούμπεν Νέβες, Κουλιμπαλί και όχι μόνο.

Η είδηση, λοιπόν, έρχεται ξανά από τη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτή τη φορά από τον χώρο της υδατοσφαίρισης, με την Al Quadsiah να ανακοινώνει την πρόσληψη του κορυφαίου προπονητή πόλο στον κόσμο,του Ντέγιαν Σάβιτς.

Ο σπουδαίος Σέρβος τεχνικός, που ως προηγούμενη ενασχόληση είχε τη Σλιέμα στη Μάλτα, θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για έναν σύλλογο που έως τώρα ήταν γνωστός για την ποδοσφαιρική του ομάδα και στην οποία προπονητής είναι ο γνώριμος Μίτσελ, που έχει περάσει από τον πάγκο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα είχε σε αυτή τη θέση τον Ρόμπι Φάουλερ, πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας.

Αποτελεί αναμφίβολα μια ξεχωριστή επιλογή για τον Ντέγιαν Σάβιτς και μένει να δούμε αν θα παρατηρηθεί κύμα «μετανάστευσης» μεγάλων ονομάτων της υδατοσφαίρισης προς την Σαουδική Αραβία και να θα αποδεχθεί η χώρα ένας υπολογίσιμος προορισμός για περισσότερα σπορ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο